top of page

Riikka

Valokuvissa rakastan erityisesti yksinkertaisuutta, pehmeyttä, tunteita, luonnollisuutta sekä luonnollista valoa. Nautin erityisesti rakeisista mustavalkokuvista sekä silmänräpäyksen ajan kestävistä spontaaneista hetkistä. Rakastan sitä, miten valokuvien avulla voi palata elämän tärkeisiin hetkiin. Usein pysähdyn miettimään, miten valokuvissa voi nähdä monia uusia asioita, joita ei ole edes huomannut juuri siinä hetkessä. Häävalokuvaus, pariskuntakuvaus ja tuotekuvaus on lähellä sydäntäni. Voisin kutsua itseäni “luonnonvalokuvaajaksi”, sillä rakastan valokuvissa luonnollista vallitsevaa valoa ja sitä, millaisen tunnelman se valokuviin voi luoda.

Toimin valokuvaajana sivutoimisesti ja siksi voin ottaa vain rajallisen määrän kuvauksia vastaan. Tämän vuoksi suosittelen ottamaan yhteyttä aina mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta kuvauksesi saadaan mahtumaan kalenteriini. Päätoimekseni teen sisällöntuotantoa sekä graafista suunnittelua. Vapaa-ajallani istuskelen mielelläni kahviloissa, ulkoilen, valokuvaan paljon, vietän aikaa ystävien, perheen sekä ihanan aviomieheni kanssa. Rentoudun parhaiten liikkuessani luonnossa tai ollessani kesällä merellä. Vuodenajoista lempparini on ehdottomasti syksy. Syksyssä kaikki on täydellistä; syksyn värit, tuoksut ja ihana viileys. Viikkoni suurimpia kohokohtia ovat lauantai- ja sunnuntaiaamut sohvannurkassa viltin alla kahvikuppi kädessä. Olen suuri kahvin rakastaja - rakastan vastajauhetun kahvin tuoksua ja voisin elää kahvilla. Kahvikutsuihin vastaan ehdottomasti aina myöntävästi! Inspiroidun ympärilläni ihmisistä, joiden kautta voin oppia uusia asioita ja saada erilaisia näkökulmia elämään.

Vietimme kesäkuussa 2016 mieheni kanssa omia häitämme ja koin erittäin tärkeäksi osaksi tuota päivää juuri valokuvauksen. Häiden jälkeen on ollut mielettömän ihanaa huomata, että valokuvien avulla voimme lähestulkoon elää oman hääpäivämme aina uudelleen ja uudelleen. Haluan tarjota muillekin mahdollisuuden tuohon tunteeseen omalla panostuksellani.

Rakastan luoda kauniita stailattuja tuotekuvia. Teen mielelläni erilaisia yritys- ja brändikuvauksia, joten olehan rohkeasti yhteydessä mikäli yrityksesi tarvitsisi laadukkaita kuvia esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai mihin tahansa muuhun markkinointiin.

Kuvaan erittäin mielelläni miljöössä, mutta kuvaukset voidaan toteuttaa myös kotonasi dokumentaariseen tyyliin. Kuvaan mielelläni lifestyle-henkisiä kuvia rennolla otteella.

Toivottavasti tapaamme!

- Riikka

Hääkuvaaja, tuotekuvaaja, visualisti & tarinankertoja

bottom of page