DSC_9283-1_edited.jpg

Yrityskuvaus

Kaipaako yrityksesi sosiaalisen median kanavat uusia, tyylikkäitä kuvia? Oletko uudistamassa yrityksesi verkkosivuja ja kaipaat sivuille valokuvia, jotka tukevat brändiäsi ja luovat yrityksellesi sopivaa ilmettä? Olet löytänyt tiesi juuri oikeaan paikkaan, sillä stailatut tuotekuvat sekä brändikuvaukset ovat lähellä sydäntäni. Erilaiset sosiaalisen median kanavat kaipaavat nykypäivänä viimeisteltyjä sekä kauniita kuvia ja siksi tarjoankin yrityksille stailattua tuotekuvausta. Inspiroidun kauniista sometileistä, kuten hyvin suunnitelluista Instagram -feedeistä, joten vahvuuteni on suunnitella yrityksille toimivaa kokonaisuutta, joka näyttää hyvältä.

Olen valokuvaajana sekä stailaajana hyvin muuntautumiskykyinen. Pidän vaaleista, todella raikkaista kuvista, mutta myös tunnelmallisemmista, sävyiltään syvemmistä kuvista. Silmääni mielyttää yksinkertaiset, pelkistetyt kuvat, mutta toisaalta rakastan myös runsaita, täyteläisempiä kuvia. Kuvien sisällöistä ja kokonaisuudesta voimme aina sopia erikseen ja kokonaisuus toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluaisit tehdä kanssani yhteistyötä some-, tuote- tai brändikuvausten osalta – suunnitellaan yhdessä kauniit ja laadukkaat kuvat yrityksellesi. Vastaan mielelläni kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin ja innoissani lähden suunnittelemaan kanssasi yrityksellesi sopivia kuvia.

 

Toivottavasti kuulen sinusta tai teistä pian!

© 2018 by RIIKKA LILJA-NIEMI.

Teijo // Salo // Turku

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle