top of page
DSC_9283-1_edited.jpg

Tuote- ja brändikuvaukset

Kaipaako yrityksesi sosiaalisen median kanavat uusia, tyylikkäitä kuvia? Oletko uudistamassa yrityksesi verkkosivuja ja kaipaat sivuille valokuvia, jotka tukevat brändisi visuaalista ilmettä? Olet löytänyt tiesi juuri oikeaan paikkaan, sillä stailatut tuotekuvat sekä brändikuvaukset ovat lähellä sydäntäni. Puhuttelevat ja sinun yrityksesi tarinaa kertovat kuvat luovat brändillesi tunnettavuutta. Yrityksesi ei varmastikaan jää huomaamatta kun olet panostanut laadukkaisiin kuviin. Kuvat ovat ensimmäinen asia, jonka mahdollinen asiakkaasi näkee yrityksestäsi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai yrityksesi nettisivuilla ja siksi onkin tärkeää millaista viestiä ne välittävät. Haluan luoda tuote- ja brändikuvia, joilla yrityksesi taatusti tunnistetaan ja kiinnostus palveluitasi kohtaan syntyy jo yhdellä vilkaisulla.

Teen tuotekuvausta pääsääntöisesti kotistudiollani ja luonnossa, jolloin yksinkertaisuudessaan lähetät kuvattavat tuotteesi minulle ja minä lähetän valmiit tuotekuvat sinulle sähköisen kuvagallerian välityksellä. Suunnittelupalaverissa käymme läpi mahdollisimman tarkkaan toiveet kuvien suhteen ja mitä enemmän tiedän yrityksestä, sen paremmin osaan suunnitella yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen sopivat kuvat.

Brändikuvauksessa pääset osallistumaan mukaan kuvaukseen ja samalla voimme ottaa myös henkilökuvia rennolla lifestyle-otteella. Kuvauksen kesto voidaan suunnitella täysin tarpeidesi mukaisesti ja brändikuvauspaketin räätälöin aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Brändikuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri, jossa käymme kaikki tarvittavat asiat läpi ennen kuvauspäivää. Voimme toteuttaa kuvauksen oikeastaan missä vain; rannalla, työhuoneellasi, myymälässä, kasvihuoneessa tai vaikkapa metsässä. Vain mielikuvitus on rajana!

Olen valokuvaajana sekä stailaajana hyvin muuntautumiskykyinen. Pidän vaaleista, todella raikkaista kuvista, mutta myös tunnelmallisemmista, sävyiltään syvemmistä kuvista. Silmääni mielyttää yksinkertaiset, pelkistetyt kuvat, mutta toisaalta rakastan myös runsaita, täyteläisempiä kuvia. Kuvien sisällöistä ja kokonaisuudesta voimme aina sopia erikseen ja kokonaisuus toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluaisit tehdä kanssani yhteistyötä some-, tuote- tai brändikuvausten osalta – suunnitellaan yhdessä kauniit ja laadukkaat kuvat yrityksellesi. Vastaan mielelläni kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin ja innoissani lähden suunnittelemaan kanssasi yrityksellesi sopivia kuvia.

 

Toivottavasti kuulen sinusta ja yrityksestäsi pian!

bottom of page